Замовити телефонний дзвінок

Ми проконсультуємо вас по вартості та плануванням

Натискаючи *Відправити*, ви надаєте згоду на обробку, зберігання та використання ваших персональних даних.

В O2 Residence завершили благоустрій першої черги набережної

Не знаємо, як ви розпочали цей тиждень, ми у понеділок висаджували дерева біля озера. І мали для цього особливий привід.

Всі роботи з благоустрою першої черги набережної виконано! Ми завершили будівництво фундаменту — зробили металевий каркас та залили його бетонною подушкою. Для мощення обрали натуральну деревину — сосну. Завдяки термічній обробці навіть при зміні погодних умов вона зберігатиме свій природній вигляд. А щоб влітку мешканцям було комфортно відпочивати на набережній, ми висадили липи. Для них заздалегідь були зроблені металеві клумби у фундаменті.

За задумом архітектурної студії BURØ, яка є автором концепції благоустрою, зона з дерев’яним мощенням стане найактивнішим місцем на набережній. Тут мешканці прогулюватимуться вздовж озера, а завдяки каскадним виступам можуть сидіти біля води та у тіні дерев.

Проте це не єдине місце на набережній, де можна відпочити. В рамках благоустрою O2 Residence передбачено п`ять рекреаційних зон: човнова станція, спортивний пляж, амфітеатр, простір для променаду та ресторан, що складатимуться у прогулянковий маршрут навколо озера.

Продовжуємо працювати над їхньою реалізацією та залюбки поділимося з вами новинами!

Читати далі

  • Звіт березня з будівельного майданчика O2 Residence!

    2024-04-05 16:40:45 Читати далі
  • Живіть ближче до природи!

    2024-04-01 16:43:45 Читати далі
Відділ продажу:
  • Київ, Харківське шосе,
  • 22-й км. (метро Бориспільська)
  • Замовити трансфер до відділу продажу можна за телефоном:
  • (044) 49-80-080
  • Замовити дзвінок
Акційні пропозиції