Замовити телефонний дзвінок

Ми проконсультуємо вас по вартості та плануванням

Натискаючи *Відправити*, ви надаєте згоду на обробку, зберігання та використання ваших персональних даних.

О2 Residence – ідеальне місце для занять зимовими видами спорту

Не тільки влітку, а взимку О2 Residence чудово підходить для занять спортом та активного проведення часу. Ми, звісно, не маємо на увазі бобслей чи біатлон, але на засніженій території району легко можна влаштовувати лижний забіг, змагання з хокею на заледенілому озері чи баттл у сніжки із сусідами, в якому неодмінно переможе дружба. Тож тримайте наш перелік зимових видів спорту в О2 Residence.

Лижі. Швидка їзда чи неквапливі прогулянки – обирайте на свій смак. В О2 Residence вам точно буде де розгулятися. Головне дочекатися снігопаду та зібрати хорошу компанію для лижного забігу. Впевнені, в О2 Residence ви точно знайдете однодумців серед сусідів.

Катання на ковзанах. Коли морози сягають рівня хрещенських та озеро достатньо замерзло, чому б не попрактикувати свої здібності у фігурному катанні? Для тих, хто любить хокей та завжди мріяв зібрати свою команду чемпіонів, зима – найкращий для цього сезон. Для споглядання гри в О2 Residence є свої трибуни – набережна, на сходах якої можна сидіти, укутавшись у плед.

Біг. Легкоатлетам та просто фанатам бігу не завадить ані погода, ані холодна пора року. В О2 Residence здійснювати пробіжки можна, як у лісі, так і вздовж бульвару, який проходитиме у районі. Головне перед пробіжкою – попередньо розім’яти м’язи на спортивному майданчику, що поряд з будинком

Катання на санках. Мешканці О2 Residence знатимуть, як поєднати приємне з корисним. Виходячи з дитиною на прогулянку, можна розважити її катанням на санчатах та одразу виконати свою денну норму за кількістю кроків.

А ви вже вибрали квартиру в О2 Residence? Завітайте до нашого району, щоб на власні очі побачити всю красу лісу та познайомитися з вашим майбутнім будинком. Чекаємо на вас за адресою: Харківське шосе, 22-й км (станція метро “Бориспільська”).

Читати далі

  • Звіт березня з будівельного майданчика O2 Residence!

    2024-04-05 16:40:45 Читати далі
  • Живіть ближче до природи!

    2024-04-01 16:43:45 Читати далі
Відділ продажу:
  • Київ, Харківське шосе,
  • 22-й км. (метро Бориспільська)
  • Замовити трансфер до відділу продажу можна за телефоном:
  • (044) 49-80-080
  • Замовити дзвінок
Акційні пропозиції